Jsou stevardi většinou buzny? Když jsem nedávno letěl, tak tam byl jeden, měl sako sundané, na sobě zástěru pro servírování jídel a jak tak tlačil uličkou vozík s cateringem, tak u toho tak kroutil zadkem, že jsem si říkal, že by to heterák ani neuměl... .
Když jsem nedávno letěl, tak tam byl jeden, měl sako sundané, na sobě zástěru pro servírování jídel a jak tak tlačil uličkou vozík s cateringem, tak u toho tak kroutil zadkem, že jsem si říkal, že by to heterák ani neuměl...
Jako byvaly steward musim rici, ze ano, jsou. Obcas jsem mel fakt problem bavit se s jinym klukem o holkach, byl jsem v male heterosexualni mensine. Nicmene na nekterych byste to sotva poznali, ja byl sam u mnohych prekvapen, hlavne to z nich ale nedela horsi lidi. Ja osobns to beru, ze je to jejich vec.... i kdyz teda fakt jsem si jisty, ze ve skutecnosti je mnohem vic nez jen 4%.
Padrino, je zvláštní, že místo toho, abys koukal, co ti přivezou za žvanec, koukáš stewardovi na zadek. Měl ten steward zástěru koženou, nebo látkovou? Která je tobě osobně příjemnější?
Padrino je talent na zakladanie tém a oživenie fóra adekvátnym flame-om a trolling-om
Inak, neviem prečo je to tak, ale moja skúsenosť je taká, že zakiaľ čo pri väčšine aeroliniek je najbežnejší typ stevarda mladý metrosexuál (a pravdepodobne aj homosexuál, väčšinou sa na to nepýtam ), tak pri letoch s British Airways som vždycky videl stevardov starších, s takým Britským gentlemanským vystupovaním, ktoré robilo veľmi dobrý dojem (narozdiel od letušiek, ktoré majú iné spoločnosti rozhodne mladšie, krajšie, milšie... ).
Osobně proti nim nic nemám, mám mezi nimi i kamarády - to by člověk nevěřil jak se na ně lepí hezké holky... Když je jich sejde více v jednom letu, může to být docela legrace.
Já tak nějak při letu očekávám že stevard bude homosexuál. Nemusí tam být, postačí letušky, ale když už tam je, tak patří k dobrému jménu aerolinek aby byl homosexuál.
Je to něco jako doorman, nebo liftboy v hotelech. Nemusí tam být, ale když už je, tak by měl mít uniformu s čepičkou bez kšiltu upevněnou popruhem pod bradou a ideálně být liliput.
Taky mam zkusenost, ze vetsina stevardu jsou gayove. Nemluvim o krouceni zadku, ale s konverzace to clovek nejak pozna. Navic mam zname stevardy a ti homo jsou. Ale jak zde nekdo podotknul, to z nich nedela spatne lidi.